mmafighter.blogg.se

Följ mig på min träningsresa till Thailand. Jag kommer träna på Tiger muay thai & MMA.(Phuket) There are no shortcuts to any place worth going.

Bilder!

Kategori: Projektarbete - Thailand 2013

Blandade bilder från veckan :)
Wakeboard.
Bilder från soluppgången.
 
Träning.
 
Det var allt för nu.
 
 

Helgen!

Kategori: Projektarbete - Thailand 2013

Tjeenare!
 
Jag har så roligt här nere i Thailand så jag knappt hinner med att uppdatera bloggen.. Men nu ska jag berätta lite om min helg.
 
Lördagen började med att jag körde grappling, skönt att träna ett pass direkt när man vaknar så man har det gjort. Samt att man känner sig mycket piggare efteråt och så har man hela dagen framför sig för nya äventyr.
 
När jag gick från träningen så tyckte jag det var ovanligt mycket folk som stog vid en av ringarna och tog kort på någon som tränade. Jag kollade lite närmare och det visade sig att det var Georges St-Pierre ( UFC welterweight champion) som tränade muay thai.
Så passade på att ta några kort på honom. 
 
 

Måste försöka att fixa en bild med honom innan jag drar!!
 
När jag kom hem från träningen så la jag mig vid polen. Efter ett tag så möttes vi (Jag,jennie,gloria,jonas,fabian och sandro) för att käka. Sen chillade vi vidare vid polen.
 
På kvällen så åkte vi till en nattmarknad. Vi kom inte så långt på marknaden innan vi fastnade vid det här:
Så jäkla gott haha.
 
Efter att ha gått omkring på marknaden i några timmar så drog vi vidare till stranden för lite nattbad och bara ligga på stranden och lyssna på musik och kolla på stjärnorna.
Riktigt mysigt.
 
Sen vid 01.00 så fick vi iden att vi skulle gå upp tidigt och se på soluppgången. Så vi alla snabbade oss hem för att sova några timmar innan klockan ringde igen 04.50.
 
Tyvärr så var det lite mulet så det var ingen perfekt soluppgång men det var ändå häftigt att se hur det blev ljust igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 På vägen ner från berget vi var på så träffade vi på dom här:
 
 
 
 
 
Sen åkte vi hem och sov några timmar, sen chillade vi vid polen resten av dagen. Nu på kvällen så har jag varit på thaimassage. Skönt och välbehövligt!
 
Nu är det inte många dagar kvar här i thailand, så ska passa på att njuta extra mycket dom sista dagarna!
 
 

Wakeboard

Kategori: Projektarbete - Thailand 2013

Tjeenare!
 
Igår efter att vi hade käkat gemensam frukost/lunch så tog jag, Sandro, Jonas, Jennie och Gloria mopparna och åkte till Phuket waterpark. 
Vi hade hyffsad koll på vägen dit, trodde vi. Men efter en 2 timmars omväg runt halva Phuket så kom vi tillslut fram till waterparken.
Det var faktiskt ganska kul att se mer av ön.
 
Väl framme så hyrde vi brädor och började åka.
 
Jag har åkt lite snowboard när jag var mindre så jag hade väl lite känsla. Men det var ändå väldigt annorlunda med vågorna. Men det gick bra efter ett tag när man hade fått lite vana.
 
Här kommer lite bilder från dagen.
Min frukost
 



Jennie hoppar!
Jag hoppar!
 
En riktigt grym dag. Vi alla var överens om att åka hit igen, kanske redan till helgen!
 
 

1 maj

Kategori: Projektarbete - Thailand 2013

Heeeej.
Har känt mig väldigt trött och sliten efter fighten. Jag fightades bara en rond men man går och laddar upp i flera dagar inför matchen och när den väl sker så är det sån jäkla energi uttömning. Så har bara grapplats på kvällarna men jag har känt att jag måste vila.

Idag är det 1a maj och då är tydligen campen stängd. Ganska lägligt ändå eftersom jag behöver en dag off.  Vi får se vad vi hittar på. Vi har snackat lite om att åka wakeboard. Det skulle va skitkul!

Nu är det iallafall dags för lite mat sen får vi se vad som händer. :)